ayu's FotoPage

By: ayu bunga

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 29-Jun-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark
wedding invitation : card : map location

kad kawen
map 1
mao 2
View all 6 photos...
wedding invitation..
kawan2 ...ini card invitation and lokasi nya..
sorry sangat tak sempat nak pos kad..
so kat sini ada map yang lengkap untuk ke rumah pengantin..

kawan2 di jemput untuk hadir ke majlis perkahwinan saya :

pada 27 julai 2008
masa bersanding lepas zuhur..maybe 1.30ptg...
di alamat ...4F.T02.U03 FASA 4
JALAN P9G
PRESINT 9
62250 PUTRAJAYA


turut mengundang seisi keluarga...

kalo ader aper2 plz call me okies=)


Tuesday, 6-May-2008 13:46 Email | Share | | Bookmark
eda's wedding

aku yang cun
aku dan acu
ngah masak bubur nie..
View all 12 photos...
tahniah kat cousin aku yang dah selamat menjadi isteri...
semoga cepat dapat baby..
pasnie..sila ringankan tulang untuk wedding aku pula;)
anyway thanx...makan sedap sangat...


Saturday, 19-Apr-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
gembira hati bersama kawan2 di opiz....

me at office..
expose cincin satt...
angah & kak yati...
View all 14 photos...
hehehe..
kalo kejer jer kat opiz takder parti2...
boring gak kan..
kadang2 kena lah ader parti makan2...
sesajer suka2...
aku rasa nie dah 2 minggu jumaat asyik makan jer...
walaupun kejer sangat tension tapi still bley enjoy...
happy bday to angah,ibu and pak yatim:)
happy with u guys!
love sangat2 unit perubatan...
1 tahun setengah dah rupanya aku berkhidmat di sini....


Sunday, 16-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
ikin weeding..congrates!:)

tgh tunggu mak2 dara yang blom tiba..
pilot & co-pilot pon nak posing jugak
tgh kecoh nak makan la nieh
View all 15 photos...
15hb..
selamat lah ikin menjadi isteri yang sah kepada cik abe nyer(nama tak ingat;)
aku ngan kawan2 opiz datang dengan membawa hadiah paling banyak (rasanyer)
tapi nak g umah pengantin..mak aii..berpusing2...
takda langsung sign aper2...buta2 cari guna map jerk..
pewot dah berbunyi lagu keroncong zaman to adam...
dah tuh yang dlm keter aku nie..semua nyer gadis2 sunti..
membebel jer kejer...
yang 2 buah keter lagi ngan anak kecik yang meragam..(nasib aku blom kawen;p)
finally sampai jugak umah pengantin..
nasib lah lauk sedap..banyak jugak aku makan..
lapo agaknyer;)
anyway..ikin..selamat pengantin baru..
semoga berbahagia dengan cik abe mu hingga akhir hayat:)


Sunday, 2-Mar-2008 15:03 Email | Share | | Bookmark
wedding intan & zafran

otw nak g dewan merak kayangan
intan sedang berarak
sweet nyer...
View all 6 photos...
hijau ...
finally intan kawen jugak..
theme hijau nyer...
meriah mata aku..
aku ngan abang zahari pun pakai hijau gak..
mengikut tema..
sekali sekala support bestfren wedding..
makan sedap...belasah ajer lew..
tapi masa nak datang tuh..
macam sesat2 jugak lah..
tak jumpa dewan merak kayangan nyer..
tapi nasib baik lah tunang aku tuh penyabar orang nyer:)
sayang abang
aper2 pon semoga intan & zafran bahagia hingga akhir hayat:)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net